16 DAGER

til påmelding åpner

 

 

 
 
Fredrikke med fela

AFTERSKI 

Gjett når afterski er på sitt aller aller beste? Ganske riktig - etter at du har gjennomført Hallingspretten! Dvs det er faktisk kjempegøy selv om du IKKE har gått langrennet også!

I Ferieparken blir det uansett masse liv hele dagen. Her blir det topp underholdning og musikk, herlig servering av varm og kald mat, for ikke å snakke om leskende drikke. 

 

Geir Schau orker å lage show etter Hallingspretten!

EttersprettEN i teltet kl 16.00-02.00
- helaften med MUSIKK, grillbuffet og fest 

Priser:

Kr 750,- pr pers inkluderer herlig grillbuffet og inngang til Ettersprett-teltet med afterski-program og fest hele kvelden (baren stenger kl 02.00) samt gratis nattbuss. 

 

Kun inngang: Kr 400,- ved forhåndskjøp. (kr 450,- i døra) 

 

TIL BILLETTKJØP

 

NB! Billettsalg online stenger fredag 15. mars kl 23.59. 

 

Aldergrense Etterspretten er 18 år.

 

PROGRAM: 

16 - 19 Grillbuffet

Premieutdeling eliteklasse

Premieutdeling Samspretten

The Gamasamas

Red intentions

CLC

Radio Norges DJ - Sverre og Maiken

 

Mmmm...spareribs!

 

HERLIG GRILLBUFFET KL 16 - 19

Vårt eminente kjøkken vil servere en velkomponert og herlig grillbuffet, som vi forventer blir like populær som i fjor. Her er noe for enhver smak, både for kjøtt og grønnsakselskerne. Hvem glemmer vel spareribsen og BBQ sausen fra i fjor?...

 

Det vil også være enklere matservering fra barområdet for de som ikke ønsker full buffet. 

 

CLC  covershow er tilbake!

Claes Lindbergs covershow er tilbake på Etterspretten! Han ar tidligerer løfta taket på ettersprett teltet - så dette gleder vi oss stort til! 

 

Med drøyt 2500 spillejobber i bagasjen kan man uten tvil kalle CLC en av Sverige og Norges mest rutinerte coverartister. Hva som kjennetegner CLC foruten bra musikk og et jækla drag kan egentlig beskrives med to ord - PUBLIKUMSKONTAKT & PUBLIKUMSKONTAKT: CLC sprer partyglede til alle! og dette gjør de med regelmessige turneér og en spilleglede som smitter over på publikum.

 

Partybandet Polyester spiller på Etterspretten i Hallingdal Feriepark 19. mars


THE GAMASAMAS

The Gamasamas er et retrostil 60-tallsrockeshowband med et vidt repertoar fra klassikere som Beatles, Elvis Presley, Everly Brothers, Beach Boys og mange flere. Repertoaret står som fjellstøtt i 50- og 60-tallsepoken - en tid da ingen av bandmedlemmene i Gamasamas engang var påtenkt. Men dette kan de til fingerspissene - musikken svinger og energien spruter så ikke en fot kan stå stille! De har tidligere rocka Ferieparken og Bergtatt Bistro, så vi garanterer at det rykker i dansefoten her. 

 

 

Red Intentions

 

RED INTENTIONS

- kortreist pønk med energi og glaskap

Red Intentions er Hallingdal’s egne pønk-sønner med tydelig inspirasjon fra solfylte California; rask, energisk og melodiøs rock! Fra et coverband i skyggen av Blink-182, Rise Against og The Offspring, stiftet de i 2013 Red Intentions for å gå fullt over til egenkomponerte toner. I 2016 kom deres første EP og de har etter noen måneder i USA hentet rikelig med inspirasjon til kommende debutalbum som slippes våren 2019. Bandet har gått fra å utelukkende gjøre hardtslående rockesanger til et bredere spekter som inkluderer ballader og akustiske sett. De har stått på scener i både dal og by og vært support for Oslo Ess, Honningbarna, Raga Rockers og Turboneger – nå er de klar for Etterspretten 2019!

 

 


DJ 

DJ Le Mar, DJ Jonas1 og flere har skapt høy stemning på Etterspretten, og hvem husker ikke Mr Sax, for ikke å snakke om Frederikke med fela? Vi garanterer at det også denne gangen dukker opp en førsteklasses DJ til å løfte afterskien til nye høyder.

 

 

GRATIS BUSSTRANSPORT TIL GEILO, GOL OG BERGSJØ 

Buss hjem fra Hallingdal Feriepark til Geilo 01.30

Buss hjem fra Hallingdal Feriepark til Gol og 01.30

Buss hjem fra Hallingdal Feriepark til Bergsjøstølen kl 01.30 på bestilling senest dagen før (15.3).

NB! Tidspunktet for bussavgangene kan bli justert - så sjekk her i forkant av arrangementet.

 

RETUR SKJER FRA RESEPSJONSBYGGET.